Personlig assistans
i Nynäshamn

Kontakta oss

Om vårt
assistansbolag

Vi är ett assistansbolag som verkligen brinner för vårt arbete. För oss är det viktigt att våra kunder känner trygghet och får en personlig assistans som passar var och en.

Det är en av anledningen till att vi som assistansbolag alltid strävar efter nära relationer och ett personligt bemötande, så att vi verkligen får möjligheten att lära känna kunderna. Med vårt engagemang, tillgänglighet och lyhördhet vill vi skapa den absolut bästa personliga assistansen. Vi erbjuder personlig assistans i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Skåne och stora delar av övriga Sverige.

Läs mer

Uppföljning

Räkna med att vi ofta hör av oss till dig för att få veta hur allt fungerar hos er och om du är nöjd med din personliga assistans. Berätta gärna om det finns något mer vi kan göra och framför allt, hur din assistans kan bli ännu bättre?

Kundnöjdhet

Vi tror att ett bra samarbete sitter i detaljerna. Behöver du oss till att sköta allt i din assistans eller bara stöd i din egna arbetsledarroll? Det är ditt val, men vi finns alltid där för dig. Du bestämmer hur just din personliga assistans ska utformas

Vårt motto är personlig kontakt

Ganska snart efter att du blivit kund hos oss kommer du ha lärt känna alla vi som arbetar på kontoret. Vi och din kontaktperson vill veta vem du är och hur vi på bästa sätt kan skapa den personliga assistans som du alltid velat ha!
Vanliga frågor

Mer om personlig assistans i Nynäshamn

Fakta om personlig assistans i Nynäshamn

Är du under 65 år, har en stor och varaktig funktionsnedsättning och behöver hjälp med grundläggande behov kan du få personlig assistans [1].

Från och med maj 2019 är vi även utförare av Nynäshamns kommuns personliga assistans. Det innebär att du som väljer kommunen som assistansanordnare får din assistans utförd av Carelli Assistans.