En unik & flexibel personlig assistans

Tänk dig om vi sa att du som kund får bestämma om precis allt med din personliga assistans? Det får du hos oss!

Såhär tänker vi kring personlig assistans

Vi arbetar efter ett enkelt mål. Från vårt första möte och igenom hela vårt samarbete är det du som assistansberättigad och din assistans som är i centrum. Vi lär känna dig och hur du helst har din personliga assistans. Assistansen kommer på så sätt bli exakt så som du vill ha den.

Uppföljning

Räkna med att vi ofta hör av oss till dig för att få veta hur allt fungerar hos er och om du är nöjd med din personliga assistans. Berätta gärna om det finns något mer vi kan göra och framför allt, hur din assistans kan bli ännu bättre?

Kundnöjdhet

Vi tror att ett bra samarbete sitter i detaljerna. Behöver du oss till att sköta allt i din assistans eller bara stöd i din egna arbetsledarroll? Det är ditt val, men vi finns alltid där för dig. Du bestämmer hur just din personliga assistans ska utformas

Vårt motto är personlig kontakt

Ganska snart efter att du blivit kund hos oss kommer du ha lärt känna alla vi som arbetar på kontoret närmast dig. Vi och din kontaktperson vill veta vem du är och hur vi på bästa sätt kan skapa den personliga assistans som du alltid velat ha!

Vad våra kunder säger

Image

"Carelli har gett mig en helt annan frihet. Vardagen har jag fått bestämma över på ett helt annat sätt. Ett stort Tack till alla assistenter och Carelli, utan all hjälp så hade jag inte lärt mig gå igen. Numera så klarar jag mig själv.”

- Peter Jönsson

Image

Jag har haft Carelli assistans sedan 2018 och trivs jättebra med dom, dom är otroligt hjälpsamma och har alltid kundens bästa i fokus, man får vara delaktig i sin assistans på ett väldigt bra sätt, vilket jag tycker är superbra. Jag skulle verkligen rekommendera Carelli assistans om du letar efter ett bra och tryggt assistansbolag! 🤗

- Linnea

Image

Andréa 28 år bor i Norrköping med min hund Zoey , gillar att vara ute i naturen och pyssla.

"Jag tycker min assistans funkar jättebra då jag själv får välja vilka jag vill ha i mitt gäng och tack vare det kan jag leva det liv jag vill."

- Andrea Knutsson

  Vanliga frågor

  Mer om
  personlig assistans

  Juridisk hjälp

  Vi hoppas att du aldrig kommer behöva ta hjälp av våra jurister för din personliga assistans. Men om du någon gång skulle få neddraget eller indraget beslut så kan vi ge dig stöd i att försvara din rätt till personlig assistans

  Som kund hos oss får du kostnadsfri hjälp av våra jurister i situationer där din rätt till personlig assistans ifrågasätts. Tyvärr så händer det ibland att beslut om personlig assistans reduceras eller dras in helt och hållet. Då hjälper våra jurister dig att överpröva beslutet så du får den assistans du behöver.